Monday, October 04, 2010

Maher Zain Save the Soul Showcase - Malaysia Tour

Mahir Zain Come To Malaysia - Maher Zain LIVE in Shah Alam!Untuk tempahan tiket :


Iklan Jualan tiket dah keluar sejak (17 September 2010) utk Showcase (Mini Konsert) Maher Zain di Malaysia... 1400 seats sahaja buat masa ini! Terhad tu!

Dibawakan khas untuk anda! Showcase Maher Zain, “Save The Soul”

Untuk dapatkan tiket, hubungi :


1) Raudhatus Sakinah, 03-4108 9669 (Pn Izahana / En Abdullah Omar)

2) In-Team Records, 03-6273 6393 / 017-668 1885 (En Fairus)

3) My Event Enterprise, 03-5511 0650 (En Roslan / En Naizi

Tiket berharga : RM 200, RM 150, RM 100 dan RM 70.
Berita terkini mengatakan tiket dah -SOLD OUT -dari sumber Maher Zain Malaysian Fan Club (MZM-FC)

Like
Kami memohon maaf kepada semua peminat Maher Zain kerana semua tempahan tiket telah penuh. Diharapkan peminat Maher Zain akan sentiasa mengikuti website kami untuk perkembangan terkini Maher Zain di Malaysia (termasuk lokasi-lokasi lain utk Meet The Fan)

Due to  full bookings for the Showcase, we would like to really apologize to all Maher Zain’s fan. Please keep updated with our website for latest information on Maher Zain in Malaysia (including his ‘Meet The Fan’ session).


Apa-apapun, good luck buat penganjur (Raudhatus Sakinah, Inteam Record dan My Event) untuk penganjuran Showcase ini. Moga dipermudahkan segala urusan kalian. Baik urusan kekalutan sponsor, urusan penjualan tiket hinggalah semasa Showcase berlangsung. Inshaallah, jika program baik, datang dengan niat yang baik, dan mesej yang ingin disampaikan baik, You will find your way..

Mengenali siapa penganjur Showcase ini :

1- Raudhatus Sakinah. Rujuk [link] :
Remaja hari ini terdedah dengan pelbagai gejala sosial yang menyebabkan mereka mudah terjerumus ke dalam aktiviti kurang sihat sama ada secara langsung atau sebaliknya. Ramai di kalangan mereka menjadi mangsa penderaan, penganiayaan, pengabaian, tekanan psikologi, perkosaan, sumbang mahram dan sebagainya. 

Sehubungan itu, Raudhatus Sakinah (RS) diwujudkan sebagai sebuah institusi yang memberi perlindungan dan bimbingan kepada remaja puteri yang menjadi mangsa gejala sosial ini. RS berusaha membantu remaja-remaja yang terlibat meningkatkan keyakinan dan keupayaan diri agar menjadi individu yang berguna kepada masyarakat dan agama. 

RS telah beroperasi sejak Ogos 1998 di bawah pengendalian Wanita Pertubuhan Jamaah Islah Malaysia (WJIM). RS merupakan projek yang berterusan untuk membantu masyarakat menangani gejala sosial khususnya di kalangan remaja. RS telah didaftarkan secara rasminya di bawah Akta Pusat Jagaan 1993 dengan Jabatan Kebajikan Masyarakat.


Apa Objektif mereka? Baca ini :
Membimbing remaja menghayati Islam sebagai cara hidup. 

Membantu remaja membina semula keyakinan diri. 

Membantu remaja meneruskan kehidupan yang sihat dan memberi manfaat kepada masyarakat.


2- Inteam Record - Sejarah Inteam dan Dunia Korporat Inteam
MISI DAN WAWASAN

Didaftarkan pada 6 Disember 2005, Inteam Records Sdn. Bhd. telah ditubuhkan untuk memenuhi wawasan dan misi kumpulan nasyid INTEAM bagi meluaskan lagi empayar industri nasyid tanahair di samping melebarkan sayap dakwah kepada kumpulan sasaran yang lebih luas dan global. Inteam Records Sdn Bhd akan bertindak sebagai penyelaras dan pengurus persembahan kumpulan nasyid INTEAM di samping mengatur program-program yang bercorak mendidik sambil berhibur. Selain itu, kejayaan anggota kumpulan ini dalam bidang pendidikan juga akan dijadikan pemangkin bagi remaja-remaja lain melalui program-program motivasi yang bakal diadakan. Dengan izin Allah s.w.t., semangat dan kesungguhan pihak pengurusan dan kakitangan untuk mewujudkan satu konsep hiburan bermotivasi akan menjadi suatu momentum yang kuat ke arah kejayaan Inteam Records yang diharapkan.

Namapaknya memang sibuk dan agak padat jadual saudara Maher Zain kita pertama kali buat Show di Malaysia ini:
Share/Bookmark

0 comments:

Contact Me

Snap & Read with QRCODE Reader

http://zxing.appspot.com/generator/