Friday, August 12, 2016

Artisto transforms your videos into moving paintings


Artisto adalah seperti Prisma, tetapi untuk video. Samada anda mengambil video segar atau pilih salah satu daripada galeri anda, pilih seksyen 10 saat anda mahu menggunakan dan tunggu aplikasi untuk mengubah ke dalam versi yang mencerminkan gaya artis popular seperti Vincent van Gogh dan Pablo Picasso. Menurut Rusia sebalik Headlines (RBTH), Artisto telah dicipta oleh Federation berteknologi titan Mail.ru untuk kedua-dua Android dan iOS. Syarikat itu kemudian menerbitkannya di bawah jenama Amerika yang My.com, yang telah membangunkan permainan dan aplikasi lain untuk Amerika Syarikat sejak beberapa tahun kebelakangan ini.

Buat masa ini Artisto didapati bahawa ia masih belum begitu stabil. Beberapa perkara yang perlu diselesaikan. Sebagai permulaan, ada jumlah yang sangat terhad penapis untuk dipilih, dan tidak ada jaminan bahawa mereka akan bekerja. Ia mengambil masa terlalu lama untuk memohon setiap penapis - ada yang mengambil masa lebih lama daripada orang lain - dan "app crash" jika lebih daripada sekali. Apabila ia telah siap ia membuat video kelihatan cantik.

Mail.ru  menyiarkan tentang aplikasi di laman Facebook beliau, syarikat itu mengambil masa hanya lapan hari untuk memajukannya. "Kami memutuskan untuk bermain dengan rangkaian neural, yang telah menjadi semakin popular, dan meneroka untuk mewujudkan aplikasi video editing," tulisnya dalam kemas kini status beliau. 
Kita tentu tidak sabar untuk menunggu Artisto mengubah video ke dalam bentuk lukisan Picasso.

Boleh Aristo download
Android  Google Play.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.smaper.artisto
Apple App Store

https://itunes.apple.com/us/app/artisto-video-editor-unique/id1137893020?mt=8

Boleh rujuk video dibawah
https://www.facebook.com/artamonova/videos/10154391287764595/


sumber /source :
http://www.thereportertimes.com/technology/artisto-apk-app-download-for-android-ios/

http://venturebeat.com/2016/08/06/mail-ru-launches-aristo-to-compete-with-prisma/
https://www.engadget.com/2016/08/03/artisto-prisma-for-videos/

http://thenextweb.com/apps/2016/08/03/artisto-prisma-video/

0 comments:

Contact Me

Snap & Read with QRCODE Reader

http://zxing.appspot.com/generator/