Thursday, September 11, 2014

//bina/ Malaysian Developers Conference 2014

//bina/ – Persidangan “Microsoft Build” Versi Malaysia – Akan Diadakan Pada 13 September

//bina/ Malaysian Developers Conference 2014
Telekom Malaysia Convention Center
9AM-6PM (Registration & Breakfast starts at 8AM)
Venue Registration : Lobby, Level G, TMCC
Inquiries : bina@crystaledge.net Dinah +603 6205 5291

The Microsoft annual global //build/ tech conference finally comes to Malaysia as //bina/
- built for Malaysians by Malaysians!

Microsoft BUILD ( // bina /) developer conference adalah acara tahunan yang disasarkan kepada developer Windows, Windows Phone, dan platform Microsoft yang lain. Ia pertama kali diadakan pada tahun 2011, dan ia akhirnya datang ke Malaysia dengan nama //bina/ dan yang berlaku pada 13 September 2014, di Telekom Malaysia Convention Center.

Dianjurkan dengan kerjasama Telekom Malaysia (TM ) dan Perbadanan Pembangunan Multimedia (MDeC ), //Bina/ akan membawa bersama sumber terbuka, multi- platform , Cloud , dan peluang pekerjaan membanggunkan  apps kepada rakyat Malaysia. Microsoft juga akan bekerjasama dengan  Innovation Exchange (IX) TM akan datang.


Acara itu akan menjadi tempat untuk mempamerkan apa yang syarikat-syarikat MSC tawarkan, serta apa program accelerator TM yang baru yang boleh lakukan untuk pemaju. Ia juga boleh berfungsi sebagai platform untuk developer untuk mempelajari kemahiran baru , kebolehan , dan mengambil idea ke tahap yang seterusnya , untuk Microsoft membantu bagi mengkomersilkan idea startup melalui akses pasaran yang luas .

Agenda ini bermula pada pukul 9 pagi dan akan berakhir dalam hanya enam jam pada pukul 6 petang . Beberapa sesi termasuk‘Universal Windows Apps’, ‘UX & Cortana’, and ‘Ads & Revenue’.
Nokia & LINE mencapai hampir 1 JUTA pengguna di Malaysia, dengan nilai pemasaran AS $ 270K ! Dapatkan maklumat lanjut di //bina/ hujung minggu ini! Daftar dari http://aka.ms/binareg

Bertemu Bruce Howe , Pengurus Besar Malaysia , Microsoft Mobile Devices Group, yang akan berkongsi dengan anda bagaimana dia boleh membantu anda dengan akses pasaran !
http://www.mosc.my/mymad

My Mobile Application Development (MyMAD) 2014 Contest during BINA - Malaysian Development ConferenceMore info about MyMAD MOSCMY 2014, MyMAD is one of an event during BiNA. http://www.mosc.my/mymad


Call For Participants My Mobile Application Development  (MyMAD) 2014 Contest

Register to participate in the contest NOW!MyMobile Application Development ReGISteR NOW. Attractive prizes up for grabs!

For more details & updated information, please visit Microsoft new MSDN Malaysia website at http://microsoft.com/malaysia/msdn


0 comments:

Contact Me

Snap & Read with QRCODE Reader

http://zxing.appspot.com/generator/