Sunday, September 23, 2012

FOTO 1 PROGRAM CSR –TAUTAN KASIH PPUiTM, PTAR, WJC Bikers di Rumah Penyayang Bestari

Pada 22 September 2012 (Sabtu) yang lalu satu Program Tanggungjawab Sosial Korporat (CSR)– TAUTAN KASIH anjuran Persatuan Pentadbir UiTM, Shah Alam telah diadakan di Rumah Penyayang Bestari (Anak Yatim/Miskin), Kg. Sg. Buaya, Banting, Selangor DE.

Program ini akan turut disertai oleh kumpulan CSR Perpustakaan Tun Abdul Razak (PTAR) UiTM,Shah Alam, Kelab Kebajikan Bendahari dan beberapa kumpulan NGO - WAK JAWA CAFE (WJC Bikers Club),Mahasiswa PERKASA Selangor, serta disokong oleh Karangkraf ,Kenny Rogers Sdn Bhd, AGhaffur’s Murtabak Enterprise, TV3. 

Program bermula dengan para perserta dari PPUiTM , CSR PTAR  berkumpul di hentian bas Kolej Seroja

Kemudian bas dan van yang membawa peserta bergerak ke Petronas,Kampung Medan, Telok Panglima Garang dimana disana telah menunggu segrombolan mat motor dari WAK JAWA CAFE,WJC Bikers Club serta sekumpulan polis trafik bagi mengiring perserta CSR PPUiTM ke  Rumah Penyayang Bestari di Kg. Sg. Buaya, Banting

Sepanjang perjalanan kami di iringi puluhan motor dari WAK JAWA CAFE,WJC Bikers Club serta lalu-lintas dikawal oleh sekumpulan polis trafik yang bergilir mengawal disetiap persimpang jalan. 

Diucapkan terima kasih kepada mereka semua bagi membantu memudahkan perjalanan program ini.

 

0 comments:

Contact Me

Snap & Read with QRCODE Reader

http://zxing.appspot.com/generator/