Friday, January 27, 2012

Dinner Pizza with Easy home-made pizza

Malam ni Dinner Pizza with Easy home-made pizza oleh anak-anak buah yang bertandang kerumah. nak makan kena buat sendiri...so masing-masing pun buat seorang satu. 

2012-01-27_20
2012-01-27_20

2012-01-27_20
2012-01-27_20

 

Doh Pizza: Depa guna Roti Pita ganti Doh Pizza

Toping: ikut apa yg ada je..

 

2012-01-27_20
2012-01-27_20

2012-01-27_20
2012-01-27_20
2012-01-27_20
2012-01-27_20

-Sos pasta dalam botol as base atas doh

-Crab stick dan mak juga guna  sausage pahtu hiris2 nipis

-mayonis and thousand island

-Mozzarella cheese, boleh campur ngan some shredded cheese atau cheese slices

 

2012-01-27_21
dah kenyang ke...atau tak larat habis ... ke tak sedap tuu afifah???
Pizaa-fifah

more resepi pizza

http://resipicitarasawan.blogspot.com/2010/10/doh-asas-piza.html

http://mforum2.cari.com.my/archiver/?tid-145200.html

http://rinnchan.fotopages.com/?entry=1533134

http://yongkamariah.blogspot.com/2011/11/pizza-riang.html

http://hayatibadri.fotopages.com/?entry=1579654&back=http://hayatibadri.fotopages.com/?page=5

http://resepisedap-nennie.blogspot.com/2011/05/pizza-tuna-thousand-island.html

Reactions:

0 comments:

Contact Me

Snap & Read with QRCODE Reader

http://zxing.appspot.com/generator/