Thursday, March 03, 2016

Ekspo Selangkah UiTM 2016


Tarikh : 12 dan 13 March 2016
Masa         : 08:30 pagi hingga 5:00 petang
Tempat : Dewan Agung Tuanku Canselor, UiTM Shah Alam

Objektif Penganjuran Ekspo Selangkah Ke UiTM 2016 adalah sebagai paltform untuk bakal mahasiswa khususnya mendapatkan informasi berkaitan program-program yang disediakan oleh UiTM dan secara langsung membantu bakal mahasiswa dalam memastikan mereka mempunyai pengetahuan dalam bidang yang dipilih serta mengurangkan kadar ‘tersalah pilih program’ dan ‘pertukaran program’. Bakal mahasiswa juga amat digalakkan untuk membuat semakan kelayakan melalui laman web http://www.selangkah.uitm.edu.my

Ekspo Selangkah Ke UiTM 2016 turut menyediakan slot Taklimat Fakulti. Taklimat Fakulti ini  akan memberi pendedahan dan ruang kepada bakal mahasiswa untuk mendapatkan maklumat terperinci mengenai program yang disediakan oleh  fakulti di UiTM.Ekspo Selangkah Ke UiTM 2013 ini juga diadakan di seluruh UiTM Kampus Cawangan.

Silalah datang beramai-ramai memeriahkan musim permohonan bagi kemasukan akademik terdekat @ untuk mengetahui terlebih lanjut mengenai uitm & kursus-kursus yang ditawarkan berserta syarat kelayakan kemasukan..

SUMBER: 
http://pengambilan.uitm.edu.my/
http://online.uitm.edu.my/
http://selangkah.uitm.edu.my/

0 comments:

Contact Me

Snap & Read with QRCODE Reader

http://zxing.appspot.com/generator/