Tuesday, September 09, 2014

The Apple Watch (not iWatch) announced at #AppleLive.


Selepas berbulan-bulan spekulasi, Apple pada Selasa melancarkan kemasukan pertama ke dalam wearables:  Jam Tangan Apple  haaa... haa.. Apple Watch

Smartwatch ini boleh didapati dalam dua saiz (38 mm dan 42 mm) dan dalam pelbagai gaya yang berbeza. Anda boleh menghantar dan menerima mesej teks, mengambil panggilan dan memantau kesihatan dan kecergasan anda sepanjang hari, semua dari pergelangan tangan anda. Anda juga akan dapat untuk menghantar sesuatu yang peribadi seperti degupan jantung anda yang lain pemakainya Jam Tangan Apple Peranti ini amat disesuaikan dengan 11 interface jam tangan  termasuk pilihan analog tradisional, jam matahari dan kontemporari, model 3D masa nyata interaktif di bumi, matahari, bulan dan planet-planet. 


Pengguna akan dapat untuk menatal, zum dan mengemudi melalui mahkota digital Apple, klik roda dial di sebelah peranti. Ia juga berfungsi sebagai butang Utama. Sementara itu, ciri yang dipanggil Digital Touch membolehkan anda menghantar lakaran, mesej audio melalui Walkie Talkie atau degupan jantung anda kepada orang lain.
0 comments:

Contact Me

Snap & Read with QRCODE Reader

http://zxing.appspot.com/generator/